Skip to content

Mobile pallereoler

Beskrivelse

De elektrisk drevne baser styres med et enkelt tryk. Maximalt lagerplads på mindst muligt areal. Mobile anlæg sparer anseelige mængder plads og højner udnyttelsesgraden up til 85% af lokalet da antallet af truckgange kan minimeres. Mobile enheder anvendes ofte når lagerpladsen er omkostningskrævende, typisk fryse- og koldlager.

Fordele ved mobile anlæg:
• 40% forøgelse af eksisterende areal uden at bytte til
• Op til 85% udnyttelsesgrad af areal
• 60% mindre byggeareal ved nybyggeri

Vi tilbyder elektrisk drevne enheder med længder op til 50 m og belastning op til 500 ton som manøvreres med fjernkontrol på truck eller med enkelt trykknap. Åbningstiden er ca. 35 sek. Du kan også vælge manuelle enheder med håndsving, længde ca. 10 m og belastning ca. 10 ton (se billede på næste side).

De mobile enheder flyttes sidelæns og gør at lagerarealet kan udnyttes maximalt.

Vognene i de mobile reoler drives individuelt og har via den givne kapacitet en forudbestemt afstand for at forhindre vognene og godset i at støde sammen. Korrekt antal motorer i hver vogn sikrer en jævn og balanceret flytning selv ved lange sektioner. Alt elektronik leveres fra kendte leverandører.
Valg af skinnetyper beror på vognens belastning og om det er installation i eksisterende lokale eller nybyggeri.
Systemet har en høj sikkerhed. Alle gange forsynes med lys. Fotoceller placeres under vognene, i forkanten og ved behov også i bagkanten. Der sendes lydsignal i forbindelse med flytning af vognene.
Samtlige dele er CE godkendt og opfylder maskindirektivets krav.

Ring og hør nærmere på tlf. 70 203 209

Kurv
Back To Top