Skip to content

Kolligennemløb/gennemløb følger princippet “først ind/først ud”

Kategori:

Beskrivelse

Gennemløbsreolen følger princippet “Først ind/Først ud”

Gennemløbsreolen er en kompakt opbevaringsmetode efter princippet “Først ind/Først ud”. Pallerne indsættes i den ene ende af gennemløbsreolen og ruller til den anden ende af reolen på en hældende rullebane, hvorfra pallen kan udtages. Mulighederne for at hente gods med forskellig vægt og størrelse er næsten ubegrænset. Ved udtagning kan den nederste palle ved behov hentes med palleløftevogn. Løsninger til ind- og udtagning af paller med stabler kan også tilbydes.

Tryklagring er en anden opbevaringsmetode som bygger på dybdestabling med ruller. Pallerne stables ind i anlægget på en modhældende rullebane. Princippet bliver da “Først ind/Sidst ud”. For mere information besøg siden “Dybdestabling”.

Til rationel og ergonomisk plukning fra kartoner eller bakker findes et system med fritstående stel eller indbygget i en pallereol. Bredde og dybde tilpasses efter produkternes størrelse med max. bredde ca. 3000 mm og max. dybde ca. 4500 mm. Belastning op til 1250 kg. pr. lag.

For maximal ergonomi kan plukkelaget placeres mod plukkeren. Rulleliste med deling på 28 mm og belastning på 8 kg. pr. rulle, optimerer funktionen på rullebanen. Inddeling, højde 55 mm eller en universal variant gør det muligt, at dele kanalerne i bredde og på langs.

Ring for yderligere information om gennemløbsreoler og tilbud på tlf. 70 203 209

Kurv
Back To Top