Skip to content

Diverse information vedrørende lager-/stålreol model Metro

Beskrivelse

LAGERREOLEN ER PERFEKT TIL LAGRE, VÆRKSTEDER, BUTIKKER, ARKIVER, KONTORER, M.M.

Kært barn har mange navne og det samme gælder vores lagerreol.
Stålreol, hyldereol, småvarereol, arkivreol, plukkereol er bare et uddrag af de navne reolen kendes under og det er ligeledes et godt indblik i, hvor alsidig reolen er. Om du skal opbevare kasser, reservedele, tøj, arkivmapper eller andre småvarer, så kan lagerreolen nemt indrettes, så den passer til din virksomheds behov.

Lagerreolens fordele:

  • Alsidig reol med mange muligheder
  • Ideel til manuel plukning af produkter
  • Nem at montere
  • Kan tilpasses og udvides efter behov
  • God udnyttelse af lagerareal
  • Kan integreres med specialløsninger som f.eks. En mezzanin eller en mobil reol

Vores lagerreoler er af stål og er opbygget af fag, der består af

2 stige-gavle, 1 rygkryds og 2-11 hylder. Stige-gavlene leveres i 3 forskellige højder:

2100, 2500 eller 2900 mm og dybderne 300, 400, 500 og 600 mm. Lagerreolerne leveres som standard i galvaniseret stål eller i blå, men kan også bestilles i en selvvalgt farve mod et tillæg.

Hylderne er 1000 mm i længden og leveres i dybderne 300, 400, 500 og 600 mm. De leveres som galvaniseret eller i en lys grå farve. Hylder i 300 og 400 mm kan belastes med 150 kg. jævnt fordelt og hylder i 500 og 600 mm med 200 kg. jævnt fordelt. Har du behov for større belastning, kan der sættes en hyldeforstærker under hylderne, som giver yderligere 50 kg. Hylderne hægtes på stige-gavlene med hyldeclips.

TILBEHØR OG SPECIALLØSNINGER

Reolen leveres som udgangspunkt med åbne gavle, dvs. at gavlen består af 2 stk. søjler, 2-3 stk. traverser (tværplader) og 1 fod. Den kan også leveres med lukket gavl, ved at der sættes gavlplader imellem søjlerne i stedet for traverser. Såfremt du ønsker et helt lukket fag, kan der sættes rygplade i reoler, ligesom der kan monteres en dørsektion. Herved skabes et aflåseligt skab. Du kan se alt tilbehøret til vores lagerreoler her.

Er der begrænset med plads i din virksomhed, så findes der også løsninger for det. Vi leverer specialløsninger i form af mezzaniner og mobile lagerreoler. Begge løsninger sikrer optimal udnyttelse af lagerarealet. Følg linket for mere information om vores specialløsninger.

Kurv
Back To Top