Skip to content

Information om pallereoler model City

Kategori:

Beskrivelse

Pallereolen er den ideelle løsning til stort gods.

Pallereolen er perfekt til lagre, industri, værksteder, m.m.

Paller er effektive redskaber, når man skal transportere eller opbevare store mængder gods. Udfordringerne opstår dog, når virksomhederne skal opbevare et større antal paller. Man løber hurtigt tør for gulvareal og det bliver besværligt, at nå den enkelte palle.

Pallereolen er en simpel, men effektiv løsning på disse problemer og derfor er den en favorit, når det kommer til opbevaring af pallegods. Vores mindste pallereol består af to stige-gavle og fire bærebjælker – stige-gavlene er reolens bærende ”søjler” og mellem dem monteres bærebjælkerne horisontalt i to niveauer.

I sådan et ”startfag” er der plads til seks EUR-paller – to på gulvet, to på det midterste niveau (max. 1450 kg. pr. palle) og to på det øverste niveau (max. 1450 kg. pr. palle). Pallerne kan let placeres i reolen ved hjælp af en stabler eller en gaffeltruck.

Denne simple løsning giver plads til seks paller, hvor der normalt kun er plads til to og samtidig er alle seks paller nemt tilgængelige. Har du brug for mere plads til opbevaring af pallegods, så kan pallereolen nemt udvides med ekstra fag.

Pallereolens fordele:

  • Stor bæreevne og lavt pladsforbrug
  • Fri adgang til det opbevarede gods
  • Nem montering
  • Kan nemt tilpasses og ændres efter behov
  • Kan udvides med ekstra fag

En alsidig lagerløsning

Pallereolen er en meget alsidig reol og den kan nemt tilpasses din virksomheds behov. Vores reoler kan fås i højderne 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 4500, 5000, 5500, 6000 mm og i dybderne 500, 800 eller 1100 mm. Til almindelig opbevaring af EUR-paller benyttes dybden 1100 mm. Er reolen over fire meter i højden, så skal den boltes fast i gulvet.

Bjælkerne – også kaldet bærebjælker eller vanger – leveres i forskellige længder og til forskellig belastning. Bjælkelængde 950 mm er til en EUR-palle, 1850 mm er til to paller, 2750 mm er til tre paller og 3600 mm er til fire paller. Vægten skal fordeles jævnt på bjælkelaget. Bjælkerne skal desuden forsynes med to stk. sikkerhedssplitter.

Pallereoler kan monteres som enkeltrækker eller dobbeltrækker. Ved dobbeltrækker forbindes stige-gavlene med afstandsstykker. Såfremt der monteres en enkeltrække fritstående (altså ikke op af en væg) skal der monteres rygnet på bagsiden af reolen, således at man forhindre nedfaldet gods og dermed risiko for personskade.

Husk altid at forsyne pallereolerne med truckværn som dækker hele stige-gavlens dybde, hjørnetruckværn eller søjlebensbeskyttere de steder, hvor reolen er udsat for påkørsel.

Pallereoler model City er certificeret efter gældende europæiske standarder og der ydes 5 års konstruktionsgaranti.

Sikkerhedseftersyn

Pallereoler skal ifølge loven kontrolleres mindst en gang pr. år med henblik på at sikre at søjler, bjælker, sikkerhedssplitter, stag m.m. ikke er deforme eller på anden måde beskadiget, således at pallereolens holdbarhed påvirkes. Som fagfolk udfører vi eftersyn af alle fabrikater og typer af reoler. Besøg siden serviceeftersyn/Insta eller kontakt os på tlf. 70 203 209 for mere information.

Kurv
Back To Top