Skip to content

Efterfølgende fag

kr. 2.836,00kr. 3.815,00 Ekskl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Leveringstid
Farve/Udførelse
StørrelseN/A

Beskrivelse

Grenreolen er en alsidig reol til opbevaring af langgods. De består af stammer og arme. De er lette at montere og ændre, da armene er flytbare. Grenreoler leveres både som enkeltsidet (med arme til den ene side) og som dobbeltsidet (med arme til begge sider). Grenreoler dimensioneres efter hvor lange emnerne er og hvor meget vægt de bliver belastet med. Der sættes X i hver ydersektion samt i hvert 4. fag. Øvrige fag monteres med afstandsstykker. Vores grenreoler kan leveres i flere farver.

• Startfag bestående af 2 stk. stammer med fødder og 1 krydsafstand a 1250 mm. Excl. arme (bestilles særskilt).
• Efterfølgende fag består af 1 stk. stamme med fod og 1 stk. afstand a 1250 mm. Excl. arme (bestilles særskilt).

En grenreol er optimal til opbevaring af langgods.

Vi er lagerførende i en galvaniseret grenreol i højderne 2500 og 3000 mm med arme i 600 eller 1000 mm og med en afstand mellem stammerne på 1250 mm.
Har du behov for opbevaring af 6 meter længder, så skal grenreolen bestå af 5 stammer med en afstand på 4 x 1250 mm = totallængde på 5 meter. Så har du et udhæng på ½ meter i hver side.
Du skal være opmærksom på stammens maksimale belastning, når der vælges antal arme pr. stamme.

Se størrelser under varianter.

Har du behov for en grenreol som er kraftigere end ovenstående, så har vi også mulighed for at tilbyde dette. Kontakt os endelig og vi laver et tilbud. Vi kan træffes på telefon 70 203 209.

Kurv
Back To Top