skip to Main Content

Montør/lagermedarbejder med drive og overblik søges

Nogle dage arbejder du med udemontager, andre dage arbejder du på lager. Opgaverne består af montage af pallereoler, stålreoler, storfagsreoler, indskudte dæk, demontage af diverse inventar, ordrebehandling m.m. Du er med andre ord indstillet på at gøre en forskel i en mindre virksomhed, hvor tingene går stærkt, hvor der løftes i flok og hvor dine opgaver spænder meget bredt.

Vi tilbyder:

En 37 timers stilling i en økonomisk solid, danskejet virksomhed. Du bliver en væsentlig ressource i et uformelt og innovativt, men krævende, miljø. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Tiltrædelse snarest eller efter nærmere aftale.

Kvalifikationer:

Du er en struktureret og som person udadvendt og dygtig til kundekontakt. Derudover har du følgende kvalifikationer:

Truckkort
Kørekort kategori BE
Min. 2 års erfaring med tilsvarende opgaver
Branchekendskab vil være en fordel
Som person er du:

· Selvstændig, handlekraftig og tager ansvar

· Serviceminded og det gode eksempel

· I god fysisk form

· Udadvendt – med en god portion humør

Kort om baggrunden

Reolux Danmark A/S er en dansk virksomhed attraktivt beliggende i Ringsted. Vi er i alt 8 ansatte og har mere end 20 års erfaring inden for lagerindretning. Desuden har vi generalagenturerne på en bred vifte af produkter inden for lager- og arkivløsninger og er Danmarks største leverandør af brugt lagerinventar. Vi har egen produktion og lager, hvilket er medvirkende til hurtig levering samt stor forsyningssikkerhed. Virksomheden blev etableret i 2001 og har siden etableringen skabt positive resultater i alle årene.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og CV til je@next-step.meog mærk ansøgningen ”Montør”. Ansøgningsfristen er 1. december 2019. Ønsker du flere informationer om Reolux Danmark A/S, så kig på vores hjemmeside www.reolux.dk. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Jeannette W. Elmhoff, Next Step på tlf. 2244 5688.

Kurv
Back To Top