Skip to content

Lagerindretning i høj kvalitet til tiden. 

For tømmerhandelsvirksomheden Øbro Træ A/S er det afgørende at have en leverandør og samarbejdspartner, der forstår virksomhedens behov på logistikområdet, som er grundlaget for en effektiv håndtering af varer til kunderne.

Det er Reolux Danmark A/S, der har leveret lagerindretning og reolsystemer til Øbro Træ i form af lager- og grenreoler til virksomhedens tre afdelinger.

Sparringspartner

– Vi har et tæt og åbent samarbejde med Reolux Danmark A/S, som er en god sparringspartner, når det gælder indretningen af lagerlokalerne i vores tre afdelinger. Reolux Danmark A/S har et meget stærkt og professionelt montørteam, som stiller op og indretter lagersystemerne inden for de rammer, vi har aftalt. Undervejs i opstillingsprocessen kommer de ofte med gode ideer til, hvordan vi kan optimere indretningen i endnu højere grad. Og så leverer de til den aftalte tid. Det er vigtigt for os, siger administrerende direktør Uwe Plugge, Øbro Træ A/S.

Kompetent leverandør
– Jeg har haft Niels Elmhoff og Reolux Danmark A/S som leverandør gennem næsten 20 år i de forskellige virksomheder, jeg har arbejdet for. I alle årene har jeg oplevet Niels som en dygtig leder af sin virksomhed, der leverer som aftalt i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. For os er det vigtigt at have kompetente leverandører, og det lever Reolux Danmark til fulde op til, siger Uwe Plugge.

Om Øbro Træ A/S
Øbro Træ er den del af XL-kæden og har siden 1940 drevet tømmerhandel i København. Virksomhedens to afdelinger på Nordhavn og i Greve betjener udelukkende erhvervskunder, men den oprindelige afdeling i Randersgade på Østerbro også henvender sig til private. Øbro Træ har 30 medarbejdere.

Billeder fra Øbro Træ A/S, Greve:

Grenreoler til udendørs brug i galvaniseret udførelse 

Grenreoler til indendørs brug i lakeret udførelse

Listereoler

Butiksreoler

Kurv
Back To Top